Włosy kręcone

krecone-wlosy_wiem_o_zdrowiu

Forum -> czy można na stałe rozprostować włosy

Tytuł:czy można na stałe rozprostować włosy
Autor:Edzia
15.9.2011, 11:37
/witam/ forumowiczów. Czy możecie mi powiedzieć czy istnieje jakaś metoda która na stałe rozprostuje moje włosy, chciałabym się swoich pozbyć raz na zawsze kocham prostotę.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

krecone-wlosy_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Krótkie włosy
Krótkie włosy są popularne z kilku powodów. Są one łatwiejsze w ułożeniu niż włosy długie, można stylizować je na wiele sposobów, a latem dają wygodę noszenia, gdyż nie jest w nich tak gorąco. Nic więc dziwnego, że w dzisiejszych czasach na ulicach widzimy coraz więcej kobiet mających krótkie włosy.

Czy wiesz, że...

Brwi są w stanie wymodelować kształt twarzy nadając jej indywidualny wyraz i piękno. Każda twarz jest inna, dlatego należy pamiętać, że linia brwi ma wydobywać to co jest w nas najpiękniejsze.

Polecamy

Farbowanie włosów
Współcześnie już nie musimy korzystać z usług salonu fryzjerskiego, by poddać się zabiegowi farbowania włosów. Półki w sklepach i drogeriach uginają się pod naporem rozmaitych środków koloryzujących (szampony, spraye, pianki, farby itd.). Z ich pomocą możemy dowolnie zmieniać kolor włosów, chociaż efekt nie zawsze będzie satysfakcjonujący.

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym,i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Metamizol jest zalecany do stosowania w silnych stanach bólowych. Pyralgina, która zawiera 500 mg substancji czynnej jaką jest metamizol jest bezpiecznym lekiem nawet dla ludzi z alergią.